Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Ellen van den Brand. Ik ben getrouwd met Mark en samen hebben we twee zoons, Mats en Stig.

Al ruim 20 jaar ben ik bezig met fotografie en ik heb ik het geluk gehad om van een uit de hand gelopen hobby mijn beroep te kunnen maken.

Mijn specialiteit was oorspronkelijk bruidsfotografie maar sinds ik de beschikking heb over mijn eigen complete professionele fotostudio maak ik diverse reportages.

Mijn werk doe ik met heel veel plezier en dit zorgt regelmatig voor hele lange dagen aangezien iedereen graag snel resultaat wil zien.

Met mijn Canon 6d, Canon 5d Mark 3 en met een 24-105 en een 50mm 1.8 lens kan ik elk gewenste foto maken. Het is mijn doel om zo gevarieerd mogelijk te fotograferen en uiteraard sta ik open voor idee├źn die je zelf hebt. Hierin heb ik ook het standpunt dat als het de eerste keer niet helemaal naar wens is dat je de mogelijheid hebt om nog eens terug te komen.

Mijn werkdagen zijn (op afspraak) van maandag tot en met zaterdag en de tijden zijn in overleg. Aangezien ik boven mijn studio woon is het ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te plannen. Heel graag tot ziens, de koffie staat klaar!

Ellen van den Brand

Deel deze pagina: